Trädfällning Tyresö

Jag hjälper bland annat till med trädfällning, stubbfräsning och utför bortforsling av träd & trädgårdsavfall.

Anlita mig för trädfällning kring Tyresö

Hej och välkommen till Niklas Trädfällning & Trädgårdsservice! För mig är god service och kommunikation gentemot kund viktigt. Att det ska kännas tryggt och att man skapar tydliga överenskommelser kring arbetet som ska utföras. Jag har ett stort intresse och passion för mitt jobb och jag vill alltid efterlämna mig ett väl utfört arbete av hög kvalitet. Jag erbjuder säker och noggrann trädfällning och sektionsfällning med RUT-avdrag 50%. Ett urval av mina tjänster som jag erbjuder är stubbfräsning samt bortforsling. Jag erbjuder alltid att komma till dig som kund för ett kostnadsfritt första besök för att avgöra pris. Sedan är det upp till dig om du vill godta offerten.

I dagsläget jobbar jag och driver firman själv men det är sällan någon nackdel att anlita en liten firma. Jag har höga ambitioner och stark drivkraft som tillsammans med ett stort intresse och passion för mitt jobb gör att du som kund kan lita på ett väl utfört jobb. Jag jobbar kring Tyresö med omnejd. Varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor angående min firma eller mina tjänster. Du kan även läsa mer under fliken tjänster samt besöka min Facebooksida och Instagram. Jag kan även hjälpa till med olika trädgårdsarbeten, så som gräsklippning, lövblåsning, snöskottning och häckklippning med mera.

Trädfällning Tyresö

Trädfällning

Jag har både kunskap och redskap för att göra trygg och säker trädfällning. Kontakta mig gärna så kommer jag till dig och ger ett prisförslag för uppdraget på plats och sedan kan du besluta om du vill godta offerten och anlita mig.

Trädgårdsarbeten

När du behöver hjälp och assistans med trädgårdsarbeten så som gräsklippning, snöskottning, lövblåsning eller häckklippning med mera så kan du anlita mig för det. Olika säsonger kräver olika jobb och olika redskap som jag har.

Om mig

Mitt namn är Niklas och det är jag som driver denna firman själv i dagsläget. Jag känner stor passion för mitt jobb och trivs väldigt bra med att kunna hjälpa kunder med olika uppdrag inom trädfällning och trädgårdsarbeten.